Revelaţia de Kelley Amstrong

După ce am rămas cu sufletul la gură la cititrea primului volum din seria „Forţele răului absolut” , nu am mai stat pe gânduri şi m-am apucat de cel de-al doilea volum, şi anume „Revelaţia”.
Înainte de a citit, ar trebui să stiţi că voi dezvălui nişte detalii din carte.


Acţiunea porneşte exact de unde s-a terminat prima parte. Chloe, dupa ce scapă de la Sanatoriul Lyle este prinsa de Dr.Davidoff şi inchisă în ceea ce pare a fii un laborator pentru cei „supranaturali” ca ea. Aici ea află detalii despre cei care o ţin acolo şi anume Grupul Edison.

Din cei patru care au evadat din sanatoriu, doar Chloe si Rae au fost prinse. Însă o dată cu ele a fost adusă şi Tori ( the bitch cum am numit-o eu în recenzie primului volum ). Derek si Simon erau încă liberi, de negăsit.

După ce Chloe, lăsată singură prin laborator, află despre experimentul Genesis II si despre faptul că cei care nu se reabilitau erau ... eliminaţi.

Grupul Edison o scot pe Chloe si pe Tori să plece în căutarea băieţilor (Derek si Simon). Cu ajutorul lui Tori şi a mătuşii lui Chloe reuşesc să evadeze şi să se întâlnească cu băieţii. După ce îşi găsesc adăpost, cei patru fugari hotărăsc să pornească în căutarea unchiului celor doi băieţi care, credeau ei, i-ar putea ajuta.

Cartea m-a ţinut întrun suspans că am reuşit sa o termin într-o zi şi un pic. E antrenantă, e uşor de citit şi când te aştepţi mai puţin, te loveşte cu o scenă ce întoarce totul la 180 de grade.

Dacă ai citit prima parte, partea a doua o vei citit obligat, deoarece nu vei rezista tentaţiei de a nu ştii ce se întâmplă în continuare :)

Dar cam atat cu detaliile, astept sa aud parerea ta in comentarii.

Tu ai citit cartea? Ti-a placut?
Daca nu ai citit, o vei citi?

Nota mea :  9/10
Lungime : 311 pagini
Timp citire: aprox 2 zile


..

0 comentarii: (+add yours?)

Trimiteți un comentariu